Hanne Wick

Hanne Wick har arbejdet med kommunikation og markedsføring hele arbejdslivet, først som ansat på reklame-, PR- og webbureauer og siden 2003 som selvstændig med virksomheden Wick Kommunikation, hvor hun har arbejdet som virksomhedsrådgiver og freelance projektleder af større internetprojekter.

Sideløbende hermed har Hanne været oplægsholder inden for emner som iværksætteri, markedsføring, synlighed på nettet, tekst til nettet og søgemaskineoptimering.

Siden 2010 har Hanne desuden arbejdet som iværksætterrådgiver, både i eget firma og som tilknyttet freelance rådgiver hos Karlbak.

I 2016 blev Hanne ansat som udviklingskonsulenti UdviklingOdder, hvor hun er ansvarlig for vejledning af iværksættere og virksomheder, workshops og et ni-ugers iværksætterforløb.


Hanne Wicks spidskompetencer

  • Rådgivning, undervisning og oplæg om kommunikation og markedsføring på nettet, herunder søgemaskineoptimering, sociale medier, strukturering af websites, tekst til web.
  • Formidling af komplekse og komplicerede budskaber på en enkel og letforståelig måde i forbindelse med f.eks. undervisning, udarbejdelse af manualer mv.
  • Rådgivning, undervisning og oplæg om opstart af virksomhed.
  • Rådgivning om udvikling af virksomhed, strukturering og optimering af arbejdsgange.
  • Stort engagement, positiv, motiveret og motiverende tilgang til opgaver og mennesker.


Wick Kommunikation: www.wickkommunikation.dk
Hanne Wick, medforfatter af Iværksætterhåndbogen. Indehaver af Wick Kommunikation ApS.
Fotograf Birgit Skou.

Hanne Wick, medforfatter til Iværksætterhåndbogen og Markedsføringshåndbogen for små virksomheder

Kontakt Hanne Wick

Wick Kommunikation ApS
www.wickkommunikation.dk

M: 2348 0033

Book foredrag / workshop

Foredrag

Dorthe Klyvø og Hanne Wick deler gerne deres viden om markedsføring for små virksomheder. Book dem til et foredrag, workshop eller kort, inspirerende oplæg.
Læs mere om foredrag